top of page
Fotograf Östergötland

FOTOGRAF NORRKÖPING

TILLSAMMANS SKAPAR VI MINNEN SOM INTE BLEKNAR MED TIDEN
 

AVSLAPPNAD
FAMILJEFOTOGRAFERING

Familjefotografering Östergötland
barnfotograf Norrköping, Östergötland

KÄNSLOFYLLD
BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Bröllopsfotograf Östergötland
Bröllop Östergötland

STARKA KVINNOR
GRAVIDFOTOGRAFERING

Gravidfotografering Norrköping
Gravidfotograf Östergötland

OM FRÖKEN FOTOGRAFI

Hej och välkommen hit!
 
Ibland är minnen det allra finaste vi har. Minnen från barndomen, från en stor dag i våra liv eller av en person vi saknar. Bilder är den bästa sortens minne, som inte suddas ut med tiden. Har du någon gång tittat på en bild och känt den där känslan i kroppen av värme, kärlek, glädje och hoppfullhet? Det är den typen av bilder jag vill skapa tillsammans med dig. Vackra bilder som i framtiden kommer att hjälpa dig minnas stunden och återuppleva den om och om igen.
Mitt namn är Ellen Karlsson. Jag är född -97 och är uppvuxen på landet utanför en mysig liten stad i Östergötland som heter Valdemarsvik. Numera bor jag i Norrköping tillsammans med min sambo och arbetar som lärare. Jag har fotograferat sedan 2012 och i februari 2020 hade jag äntligen samlat tillräckligt mycket mod för att våga starta mitt företag, Fröken Fotografi. Det som började som en hobby växte sig starkare och blev en passion. Därför är jag extra lycklig att jag har förmånen att kunna kombinera båda mina två drömyrken, lärare och fotograf. 

TILLSAMMANS
SKAPAR VI
MINNEN FÖR LIVET

Vill du komma i kontakt med mig kan du antingen maila till info@frokenfotografi.com eller fylla i bokningsformuläret här på hemsidan.

DSC_5946.jpg
bottom of page