top of page

Hej och välkommen hit!

 

Ibland är minnen det allra finaste vi har. Minnen från barndomen, från en stor dag i våra liv eller av en person vi saknar. Bilder är den bästa sortens minne, som inte suddas ut med tiden. Har du någon gång tittat på en bild och känt den där känslan i kroppen av värme, kärlek, glädje och hoppfullhet? Det är den typen av bilder jag vill skapa tillsammans med dig. Vackra bilder som i framtiden kommer att hjälpa dig minnas stunden och återuppleva den om och om igen. 

Mitt namn är Ellen Karlsson, född -97 och uppvuxen på landet utanför en mysig liten stad i Östergötland som heter Valdemarsvik. Numera bor jag i Norrköping tillsammans med min sambo och arbetar som lärare. Jag har fotograferat sedan 2012 och i februari 2020 hade jag äntligen samlat tillräckligt mycket mod för att våga starta mitt företag, Fröken Fotografi. Det som började som en hobby växte sig starkare och blev en passion. Därför är jag extra lycklig att jag har förmånen att kunna kombinera båda mina två drömyrken, lärare och fotograf. 

 

Som person är jag lugn och har båda fötterna på jorden, men jag är heller inte rädd för att varken skratta högt eller bjuda på mig själv. Att skratta mycket tillsammans med människor man tycker om gör gott för själen!

 

När någon tar fram en kamera blir jag direkt väldigt obekväm och vill inte gärna vara med på bild, så jag vet hur det är att känna sig obekväm framför kameran. Det kan kännas nervöst att bli fotograferad, men under mina år som fotograf har jag lärt mig många olika knep för hur jag ska få människor att slappna av och känna sig trygga framför kameran. Jag lägger mycket energi på att du ska känna dig trygg - från bokningen till bildleveransen. Fotograferingen anpassas efter dina önskemål och jag bidrar med idéer utifrån min erfarenhet. 

 

Jag utgår från Norrköping och fotograferar runt om i Östergötland. För bröllop reser jag gärna betydligt längre!

bottom of page