top of page
  • Ellen Karlsson

Använd AI i bröllopsplaneringen

5 smarta tips på hur du kan använda dig av AI i bröllopsplaneringen.


Kan man använda sig av AI i bröllopsplaneringen? Självklart! Det finns en stor mängd saker som ex. ChatGPT kan hjälpa dig med när det kommer till bröllopsplaneringen.


bröllopstips, bröllopsplanering, planera bröllop, bröllopsinspiration


1. Checklistor

Fråga efter checklistor på vad man ska tänka på när man planerar ett bröllop. Be om checklistor för 12 månader innan bröllopet, 6-8 månader innan bröllopet, 1-2 månader innan bröllopet osv.


2. Innehåll till bröllopshemsidan

Skapa det perfekta innehållet för er bröllopshemsida med hjälp av ChatGPT. Fråga om tips för att skriva en engagerande "Om oss"-sida, information om bröllopsplatsen och andra viktiga detaljer som era gäster behöver veta.


3. Bröllopsgåvor

Få inspiration för unika och minnesvärda bröllopsgåvor genom att fråga ChatGPT. Be om förslag på personliga och praktiska presenter.


4. Bröllopslekar och aktiviteter:

Planera roliga och minnesvärda lekar och aktiviteter för era gäster med hjälp av ChatGPT. Be om idéer för underhållande spel, utmaningar och andra aktiviteter som kommer att skapa glädje och skratt under er bröllopsfest.


5. Musik till vigsel och fest

Få hjälp med att hitta musik till vigsel, solosång, mingel eller dansgolv. Be om enstaka förslag eller ex. en hel spellista med musik som får dansgolvet att gunga.


Blir du inte nöjd med förslagen du får kan du bara be om andra förslag. Du kan också utveckla dina instruktioner så att de blir mer detaljerade.

Commenti


bottom of page