top of page
  • Ellen Karlsson

Inspiration från bröllop i Ljungs kyrka och Borensberg

Här kommer lite inspiration från Emmas och Adams fantastiska bröllop i Ljungs kyrka och Borensberg 2023-07-01. Jag blev otroligt imponerad av hela mottagningen och middagen och vill verkligen trycka lite extra på hur bra det kan bli med ett erfaret toastpar som vågar bjuda på sig själv och spexa lite.


First look och porträtt

Vi började med att fota first look och porträtt på ett par fantastiska platser runtomkring Ljungs kyrka. Det fanns en bra variation på fotoplatser med grusväg, en stor allé och öppna fält.

Vigsel i Ljungs kyrka - unplugged wedding

Sedan var det dags för vigsel. Kyrkan var stor och tur var nog det för det var många gäster som skulle få plats. Brudparet hade valt att ha ett "unplugged wedding", vilket innebär att gästerna inte får fota under vigseln. En himla bra grej tycker jag - dels för att gästerna är helt närvarande i stunden istället för att titta på bröllopet genom en skärm, och dels för att bilderna blir så mycket finare utan 100 telefoner.


Inspiration för mottagning och mingel på Hällagården, Borensberg

Toastparet hade en hel del erfarenhet av att vara toastpar. Det märktes så väl på hur genomtänkt brudparets entré var. Några minuter innan delades ballonger ut som alla gäster fick blåsa upp. Sedan ställde sig alla gäster på två långa rader som brudparet skulle gå igenom medan alla gäster viftade med sina ballonger. Som avslutning avfyrades två konfettikanoner och succén var ett faktum. Så bra sätt att välkomna brudparet! En annan otroligt bra grej var spexfotograferingen innan gästerna fick gå in till middagen. En uptempo-låt sattes igång och snabbt som attan skulle de gruppera sig, gå upp på trappan, spexa och fotograferas innan de fick gå in. På så sätt hann jag fotografera ca 100 gäster på 5 minuter. Helt perfekt sätt att få med alla på bild under en kort tid!


Middag

Sedan var det dags för middag. Även här briljerade toastparet genom att showa och bjuda på sig själva. De gick exempelvis igenom förhållningsreglerna genom att sjunga och dansa. Hur kul är inte det?!

Comments


bottom of page