top of page
  • Ellen Karlsson

Bröllop på Gränsö Slott

Första helgen i augusti fotade jag ett helt fantastiskt bröllop på Gränsö Slott. Gränsö är verkligen en perfekt plats för bröllop. Inte nog med att det är magiskt fina miljöer och så trevlig personal - ni har dessutom möjlighet att bjuda era gäster på det lilla extra. De som sover kvar har möjlighet att avnjuta en lyxig hotellfrukost och använda deras härliga spa dagen efter bröllopet.


Gränsö Slott, Västervik, bröllop Gränsö Slott, bröllop Västervik, bröllop Småland, bröllopsfotograf Östergötland, bröllopsfotograf Småland

Förberedelser

Dagen började med förberedelser för tjejerna i lyxiga sviten, med utsikt mot havet. Alla känslor gick nästan att ta på. Under förberedelserna passar jag också på att fota detaljbilder. Brudparen brukar älska dessa detaljbilder och personligen tycker jag att de tillför så mycket till berättelsen av dagen. Detaljer som med noga omsorg valts ut inför en av de största dagarna i livet.
First look

Efter förberedelserna var det dags för first look. Detta är en av mina absoluta favoritstunder på bröllopsdagen. Pirret, förväntningarna och nervösa leenden. Och med den här utsikten - svårslaget!Porträtt

Eftersom Gränsö Slott bjuder på så många fina miljöer behövde vi inte ta oss långt för att hitta fantastiska platser för porträtten. Som vanligt jobbade vi med en hel del rörelse och små uppdrag för att få livfulla och avslappnade bilder.Vigsel

Efter porträttfotograferingen bar det av till S:t Petri kyrka i Västervik. Wow, vilken kyrka att gifta sig i - så pampig! Som vanligt fällde jag ett par tårar för att det var så fint. Trots att jag inte känner mina brudpar så väl blir jag alltid känslomässigt berörd av att få höra deras historia och få vara så nära dem på deras stora dag.Mingel

Sedan var det dags för mingel på terrassen. Bubbel, babbel, kramar, skratt och gruppbilder.Middag

Innan det var dags för mig att bege mig hemåt hann jag med att fota en liten stund av middagen. Dukningen och lokalen var så fin och stämningen var helt fantastisk.
Comments


bottom of page