top of page
  • Ellen Karlsson

Tips när ni ska välja toastmaster

3 tips att tänka på när ni väljer vem som ska vara toastmaster eller toastmadame på ert bröllop.bröllopstips, toastmaster, toastmadame

Att vara toastmaster eller toastmadame på ett bröllop är ett otroligt ärofyllt uppdrag, men också väldigt krävande. Tänk på det här när ni ska välja vem som ska få det stora uppdraget.


Tips 1. Personlig kemi och engagemang:


När ni väljer en toastmaster är det viktigt att ha en stark personlig kemi och känna att personen verkligen är engagerad i att göra ert bröllop speciellt. Se till att ni känner er bekväma med toastmastern och att hen är lyhörd för era önskemål. En toastmaster som är engagerad och entusiastisk kommer att bidra med så mycket glädje och energi till festen och bidra till att skapa en minnesvärd upplevelse för både er och era gäster.Tips 2. Personlighet och kommunikation:


En toastmaster spelar en viktig roll som värd för bröllopsmiddagen och behöver ha en trevlig och inbjudande personlighet. Se till att personen är bra på att kommunicera med människor, har en god talang för improvisation och kan hålla era gäster engagerade och underhållna under hela middagen.Tips 3. Förberedelse och samarbetsförmåga:


En bra toastmaster tar sig tid att förbereda sig inför bröllopet. Se till att det är en person som prioriterar att träffa er och diskutera era förväntningar, programmet, talarna och eventuella specialönskemål. En toastmaster bör också kunna samarbeta väl med andra leverantörer och koordinera hela kvällen för att ni ska kunna släppa allt och bara njuta.
Commentaires


bottom of page