top of page
  • Ellen Karlsson

Inspiration från bröllop i Kolmården, Östergötland 23-06-03

En bröllopsdag med perfekta förutsättningar. Vädergudarna visade sig verkligen från sin bästa sida. Inte för varmt och inte för kallt.


Inspiration från bröllop i Kolmården, Östergötland


Porträtt

Vi hade bestämt oss för att fota porträtten vid Marmorbruket i Kolmården. Marmorbruket erbjuder varierade fotoplatser - grönska, röda små gamla hus, vatten och inte minst - storslagen utsikt. På vägen tillbaka stannade vi vid en äng och fotade ytterligare några bilder. Precis som alltid när jag fotar bröllop undvek vi stela poser och fokuserade mycket på små uppdrag och rörelse i bilderna. Lite svårt att röra sig så mycket ute på klippan, men på ängen gick det bra. De var så himla fina och Rebeccas brudklänning var så otroligt vacker. Den fina buketten har Blomsterhusets Bindericentral i Norrköping gjort.Inspiration från bröllop i Kolmården, Östergötland

Vigsel

Efter porträtten bar det av mot Naturkyrkan i Kolmården för vigsel. Naturkyrkan ligger inne i Kolmårdens djurpark och det är inte många som vet om att den finns. Det är en av de häftigaste kyrkorna jag sett - mörka stenväggar, en del av berget sticker upp mitt i kyrkan, en fontän och på andra sidan ett gigantiskt glasparti med milsvid utsikt över Bråviken. Det är inte bara denhäftigaste kyrkan jag fotat i, utan också den svåraste. Obefintligt ljus på ena sidan och så mycket ljus på andra sidan. Men bilderna blev så fina!Inspiration från bröllop i Kolmården, Östergötland

Bröllopsbil

Brudparet lämnade kyrkan och åkte mot minglet i en så fin bil. Vem vill inte ha en sån bil på sitt bröllop?!
Mingel

Brudparet anlände till minglet på Bränntorps Gård i den coola bilden och det blev dags för brudskål, mingel, gruppbilder och massor av härliga skratt.


Middag och fest

Middagen var på övervåningen och dansgolvet en trappa ner på Bränntorps Gård i Kolmården. Vilken lokal och vilken dekoration! Tal, skratt, ömma leenden, roliga upptåg och mycket skålande. Hit kommer jag gärna tillbaka och fotar bröllop!


Коментарі


bottom of page