top of page
  • Ellen Karlsson

Utomhusvigsel med vacker utsikt i Vårdsnäs, juni 2023.

Malin och Mattias gifte sig på en, för mig, ny plats. Det är alltid lite pirrigt att fota bröllop på nya okända platser, men oj vilken fantastisk dag det blev!


Vårdsnäs är en liten idyll 3 mil utanför Linköping. Platsen erbjuder en fantastisk natur, en sjö, storslagen utsikt och gulliga små röda hus.First look i lummig grönska

Malin och Mattias valde att ha en first look där de ser varandra för första gången i bröllopskläder. Det är alltid ett känslosamt ögonblick som är så fint att ha på bild i efterhand.Porträtt och gruppbilder med brudfölje

Sedan var det dags för porträttfotografering. Vi blandade traditionell posering med mycket rörelse för att få avslappnade och naturliga bilder med genuina skratt. Efter porträtten passar det bra att fotas tillsammans med brudföljet, så det passade vi på att göra. Här brukar det vara lite pirrigt inför vigseln, men Malin och Mattias var så otroligt lugna. Jag tror att brudföljet var mer nervösa än brudparet själva.

Vigsel utomhus med vacker utsikt

Efter porträtten var det dags för vigsel. Det var en borgerlig vigsel högst upp på en klippa med utsikt över sjön. Det var så vackert och jag kunde så klart inte hålla mig ifrån att fälla ett par tårar. Så mycket glädje och känslor!

Comments


bottom of page